Call us: 1.244.145.3232
ACCÉS INTRANET | FES-TE SOCI | Advertència, vostè està visualitzant una traducció automàtica

Blogs

Jornada "Motivation Day"

Avui dia 15 de gener, tercer dilluns de l’any, s’ha celebrat a Fira Reus “Motivation Day”, una jornada dirigida a determinats perfils professionals, com gerents, directius, caps de departaments, psicòlegs, emprenedors, i coachs, entre altres.

More

Motivation Day

Tercer dilluns de gener, el dia més trist de l’any. Els treballadors tornen de vacances, comença un nou any. Depriment... o no?

More

Etecnic energy & mobility: la mobilitat elèctrica no és futur, és present

Segons l’últim informe de perspectives de Bloomberg New Energy Finance, l’any 2040 més de la meitat dels nous vehicles venuts a tot el món seran elèctrics. En aquest context se situa Etecnic energy & mobility, una empresa pionera en el sector de la mobilitat elèctrica.

More

Movertis, optimitzant el transport públic a la ciutat

El transport públic d’autocars es troba en ple creixement. La seva comoditat i els problemes d’aparcament han fet que cada cop més persones optin per aquest mitjà.

More

Grupo Castilla, un partner per assumir nous reptes en RRHH

Grupo Castilla, és una de les companyies líder en solucions tecnològiques de RRHH (HCM) per gestionar el cicle de vida complet dels empleats, enfocada a mitjana i gran empresa.

More

Technodac revoluciona les administracions locals amb Civitas

Technodac, en el marc de Municipàlia, a Lleida, una certamen adreçat a les administracions locals, va captar l’interès de més de 30 ajuntaments.

More

Clúster Tic Catalunya Sud participa a la V jornada de canvi estratègic en clústers

Presentació pública de la 5a edició dels casos de canvi estratègic que ha realitzat ACCIÓ amb la col·laboració de l’IESE Business School.

More

Studiogenesis, company de viatge per a la transformació digital

L’ús de les noves tecnologies i la consciència de les organitzacions en la importància de la transformació digital és prioritària per a l’evolució de la mateixa encara que implantar tecnologia per si sola no produeix una transformació digital.

More

Viajes para tí: creixement a ritme d’smartphone

Actualment, el 80 per cent de la població del país utilitza un smartphone. Fa quatre anys, aquesta xifra era de només el 30 per cent.

More

AINS Clúster convida a Clúster TIC a la jornada Reus FoodMorning

Avui dia 12 de desembre, AINS Clúster ha organitzat una jornada FoodMorning a Fira Reus.

More

Pàgines