Call us: 1.244.145.3232
ACCÉS INTRANET | FES-TE SOCI | Advertència, vostè està visualitzant una traducció automàtica

Membres

ACI GRUP

Desenvolupament de software per al sector Hoteler/Restauració/Turístic

Activa Mutua

Activa Mútua té vocació social, per això dedica tots els seus esforços i recursos a garantir l’assessorament de les empreses, l’assistència i la protecció als treballadors. Un objectiu que aconsegueix gràcies a la tasca diària de la seva plantilla que es plasma en la qualitat del servei i en la satisfacció del mutualista.

Amb uns antecedents que es remunten al 1903, se situa al lloc número 9 en el rànquing nacional del sector en volum de quotes i al setè en termes de solvència, dóna servei a 60.000 empreses i protegeix més de 504.000 treballadors.

ajuntament de reus

L’ajuntament de Reus és una administració local compromesa amb la seva ciutat i amb l’objectiu de fomentar l’activitat econòmica, la innovació i la creació d’ocupació, participa en la creació i dinamització del clúster TIC Catalunya sud...

Consultora tecnològica que facilita la transformació digital de les organitzacions a través de la implantació de solucions i serveis tecnològics globals.
Busquem ser el Partner referent de confiança pel desenvolupament de projectes que cerquen la millora en l’eficiència empresarial, a través de 4 grans àrees: solucions de negoci, infraestructura i sistemes, integració i desenvolupament, i innovació.

Astrea

Consultoria especialitzada en signatura electrònica i serveis de confiança digital, especialment enfocada en el compliment normatiu.

Serveis d'internet. Disseny i desenvolupament d'aplicacions web i mòbil. Màrketing digital, cercadors i xarxes socials. Gestors de continguts, webs corporatives, comerç electrònic i tot tipus d'aplicacions online i a mida.

Agència de publicitat general i estudi creatiu, format per un equip amb llarga experiència professional. Les idees, la creativitat, les solucions efectives…, amb un tractament personalitzat sempre a la mida de cada projecte.

Blau Advisors ofereix serveis de consultoria funcional i tecnològica en els àmbits de l’automatització de processos, el Business Intelligence i el desenvolupament de programari a mida.

Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus

Activitats d’organitzacions empresarials i patronals

IGSresearch

Automatització, programació i centralització d’equips industrials. Investigació científica i tècnica amb disseny de prototips i establiment de producció.

Empresa certificada per AENOR en I+D+i

Investigació i Desenvolupament i Fabricació d’ electrònica industrial i civil.

Pàgines