Call us: 1.244.145.3232
ACCÉS INTRANET | FES-TE SOCI | Advertència, vostè està visualitzant una traducció automàtica

Projectes

El Clúster TIC Catalunya Sud (TICSUD.CAT) es va adherir a la Comunitat RIS3CAT TURISME, comunitat creada en un dels àmbits sectorials líders a Catalunya: “les Indústries culturals i basades en l’experiència”. Aquesta comunitat està coliderada per el Parc Científic de Turisme i Oci de la URV.

El Clúster TIC Catalunya Sud està treballant amb l’objectiu d’Ajustar la formació TIC del territori a les necessitats del teixit empresarial i aconseguir l’excel•lència formativa en el sector. Amb aquest objectiu hem creat un grup de treball de Formació per a dur a terme la detecció de necessitats de formació de les empreses i fer una “formació a mida” a les necessitats del sector TIC.

smartcity

EL Clúster TIC Catalunya Sud té com a objectiu millorar la competitivat de la cadena de valor del sector TIC al Camp de Tarragona i les Terres del Ebre. En aquesta línia s'ha creat un grup de treball amb la participació d'empreses membres del clúster i altres actors de la cadena de valor per tal de desenvolupar solucions, serveis o projectes conjunts d’aplicació directa a les conegudes com a ciutats intel•ligents.

Amb l’objectiu de facilitar la Internacionalització dels Productes i Serveis dels membres del Clúster TIC Catalunya Sud, posem en marxa el grup de treball de Internacionalització on podran participar totes aquelles empreses que estiguin interessades en vendre els seus Productes i Serveis en altres mercats.
Accions previstes:

Amb l'objectiu de millorar la competitivitat de les empreses TIC de la Catalunya Sud, estem organitzant unes reunions intersectorials amb el sector industrial agroalimentari (Clúster de Nutrició i Salut) amb el sector de la Petroquímica (AEQT) i amb el sector e-Health.

"T’ajudem a trobar FONS EUROPEUS per al teu projecte"
La generalitat de catalunya posa en marxa un una nova eina per facilitar l'accés als fons europeus: nou portal del Govern #FonsUECat
L'adreça d'accès al portal és:
http://afersexteriors.gencat.cat/fonsue

El projecte pretén construir una solució d’interoperabilitat entre tots els agents, públics i privats, en el marc de la mobilitat.
El desenvolupament de la plataforma s’ha inclòs en el Projecte d’Especialització Competitivitat Territorial (PECT) turisTIC en família liderat per la Diputació de Tarragona i participat per altres entitats del territori.

El grup de treball SMART CITIES del TICSUD.CAT treballa actualment en dos projectes en l’àmbit de les smart cities:

• Projecte ISECAT: sistema smart de control de tràfic i emergències en el territori
• Jornada sectorial SMART REGION: jornada sectorial prevista per al 8 d’abril de 2016. Properament publicarem el programa preliminar.