El Clúster TIC Catalunya Sud s’incorpora a l’European Cluster Collaboration Platform

El Clúster TIC Catalunya Sud s’incorpora a l’European Cluster Collaboration Platform

Aquesta plataforma en línia agrupa clústers tecnològics arreu del món i té per objectiu fomentar la col·laboració entre territoris i sectors. Formar-ne part situa al TIC Sud en una posició destacada per accedir a projectes d’àmbit internacional i incrementa la projecció de les empreses i partners associats al Clúster.

El Clúster TIC Catalunya Sud ha estat acceptat com a membre de l’European Cluster Collaboration Platform (ECCP) i passa a formar part del grup de clústers europeus amb presència en aquesta plataforma. L’ECCP té entre els seus objectius facilitar el treball entre clústers per connectar ecosistemes industrials europeus i internacionals. A més, busquen fomentar la innovació i els espais de treball en xarxa on compartir projectes i coneixement. Aquesta plataforma esdevé també una finestreta única de referència per a les parts interessades de tercers països amb l’objectiu d’establir associacions amb homòlegs europeus.

Formar part de l’European Cluster Collaboration Platform permetrà al TIC Sud tenir una major presència al mapa internacional i incrementarà les opcions de captar nous projectes tecnològics europeus i internacionals. El Clúster Mànager del Clúster TIC Catalunya Sud, Sergi Novo, ha remarcat que formar part de l’ECCP “permet al TIC Sud fa un salt important al panorama internacional com entitat, a la vegada que aporta projecció i obre oportunitats per les prop de setanta empreses i partners que a dia d’avui en formen part”. “Seguim en la línia de potenciar la participació en projectes d’àmbit  internacional per situar al Clúster com un hub tecnològic de referència al sud d’Europa”, ha afegit.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *