El TIC Sud accedeix a una línia d'ajuts del SOC per la contractació de persones majors de 30 anys

El TIC Sud accedeix a una línia d'ajuts del SOC per la contractació de persones majors de 30 anys

El Clúster TIC Catalunya Sud ha accedit a una línia d’ajuts del Servei d’Ocupació de Catalunya, finançada per la Unió Europea i destinada a la contractació laboral de persones de 30 i més anys. A través d’aquesta convocatòria es poden dur a terme contractes indefinits i contractes temporals amb una durada mínima de 12 mesos. En el marc d’aquesta línia de subvenció, el TIC Sud manté el reforç a l’estructura de gestió amb Monika Hapońska al capdavant de l’àrea de captació de projectes TIC pel territori i  l’obtenció i gestió de programes europeus.

Hapońska és llicenciada en Ciències en Química i Natura, Màster en química de materials i Doctorada en Nanociència, materials i enginyeria química. Compta amb una àmplia experiència en la participació de programes europeus i nacionals a partir del seu treball al Centre de Tecnologia Química de Tarragona, la Unitat de Tecnologia Química del Centre Tecnològic de Catalunya – Eurecat i el Centre Nacional de Recerca i Desenvolupament de Polònia.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

 

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *