El TIC Sud i l’IMFE Mas Carandell organitzen el primer taller-networking entre empreses TIC i centres de formació

El TIC Sud i l’IMFE Mas Carandell organitzen el primer taller-networking entre empreses TIC i centres de formació

La iniciativa busca crear vincles i afavorir la col·laboració entre centres formatius i empreses creant un espai per debatre al voltant de continguts formatius i les necessitats del mercat laboral. Una quinzena d’empreses i centres de formació ja han confirmat la seva participació a la jornada, que tindrà lloc el 4 d’octubre a Redessa Reus.

El Clúster TIC Catalunya Sud i l’IMFE Mas Carandell organitzen el primer cafè-networking entre els CEO’s i responsables de recursos humans de les empreses del TIC Sud i les direccions i responsables dels principals centres de formació de Reus que imparteixen cicles formatius o altres estudis vinculats amb les TIC. Aquesta trobada té com a objectiu principal crear sinergies i intercanviar impressions sobre el continguts formatius impartits al centres, el model de pràctiques d’alumnes; així com detectar les necessitats i peticions de les empreses TIC i qualsevol temàtica d’interès per les mateixes i pels centres formatius.

La jornada tindrà lloc a les instal·lacions de Redessa (Fira Reus) el proper dimarts 4 d’octubre a les 9:30h i ja hi ha confirmades una quinzena d’empreses i centres de formació de Reus.

La iniciativa sorgeix en el marc de les jornades de treball del Consell Municipal de la FP a Reus, on hi participen membres del Clúster TIC Catalunya Sud i els centres formatius. Mas Carandell, agent de dinamització que treballa per al foment de la ocupació, i el TIC Sud, entitat que agrupa les empreses del sector tecnològic de les comarques de Tarragona, s’uneixen per donar resposta al repte de generació i captació de talent que afronta el sector tecnològic al territori.

 

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *