En marxa la primera convocatòria del projecte europeu Resetting

En marxa la primera convocatòria del projecte europeu Resetting

El projecte europeu Resetting continua avançant amb la posada en marxa de la primera Open Call per la digitalització de PIMES del sector turístic. El termini es va obrir l’1 de juny i finalitzarà el proper 1 de setembre. Per aquest motiu, aquest dimecres 15 de juny tindrà lloc el primer workshop informatiu al territori per aquelles empreses interessades en optar a formar part del projecte. La trobada es farà al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya de Vila-Seca a les 12h.

Les empreses del sector turístic interessades en participar en aquest projecte poden optar a bons d’entre 7.000€ i 9.000€ per a projectes de digitalització i innovació. Resetting busca millorar les capacitats empresarials de petites i mitjanes empreses  incorporant solucions digitals que els permetin la transició cap a models operatius més resilients, sostenibles i circulars. El projecte està destinat a hotels i allotjaments similars , allotjaments de vacances i curta estada, zones d’acampada, així com serveis de reserves d’agències de viatges, operadors turístics i activitats relacionades.

Podeu revisar els requisits complets per optar al programa i el procediment aquí.

Per qualsevol dubte, podeu contactar també amb els responsables del procediment a través del correu electrònic:  opencall2022@resetting.eu

El projecte europeu Resetting treballarà amb les empreses seleccionades al llarg dels propers mesos amb l’objectiu principal ajudar a rellançar el sector del turisme en un escenari post-covid a través de la innovació i la transformació digital millorant la qualitat de l’experiència turística i contribuint a la descarbonització del sector. En l’àmbit europeu, el projecte proveirà un total de 60 petites i mitjanes empreses de la cadena de valor turística, ubicades a Espanya, Portugal, Itàlia, Albània i Grècia.

Resetting està coordinat pel Centre Tecnològic de Catalunya – Eurecat i compta amb dos socis principals a Catalunya: el Clúster TIC Catalunya Sud i la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT).

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *