Workshop gratuït - Eines àgils per a l'innovació: BUSINESS MODEL CANVAS

Workshop gratuït - Eines àgils per a l'innovació: BUSINESS MODEL CANVAS

Tant si lideres una organització, si formes part de l’equip de negoci, si vols emprendre el teu propi projecte, o si des de qualsevol àrea de l’empresa desitges obtenir una idea global del model de negoci existent, les possibilitats d’innovació o millora aquest meetup t’ajudarà a aprendre els fonaments d’aquesta eina i dissenyar el teu propi model de negoci.

Amb el Business Model Canvas discutim, ideem i comprenem el tipus de negoci i avaluem la proposta de valor, les activitats clau, els recursos i les associacions en aquest context.

El Meetup tindrà lloc el proper Dijous 29 de Novembre de 19h a 21h a la Sala Creativa del Tecnoparc, Reus. Pots formalitzar la teva inscripció aquí, l’aformament serà limitat.

Meetup facilitat per Miquel A. Mora: co-fundador housfy.com, co-fundador de yaencontre.com, co-fundador d’afables human & social services, co-fundador de foralacaixeta.com, Sessions de transformació digital, Metodologies àgils, Agile management en FEGP (Federació Empresarials del Gran Penedès), WokOS, AgileCampTGN, ESADE Alumni.

Organitzat per: Agile &Lean Meetup #AgileCampTGN

Amb la col·laboració de: Clúster Tic Catalunya Sud i foralacaixeta.com Agència màrqueting online i desenvolupament aplicacions web/app.

 
 
 
 
Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *