Llistat socis

Llistat socis Clúster TIC

A.C.I. GRUP INFORMÀTICA I ORGANITZACIO S.L.

Desenvolupament de software. Les àrees d’especialització son: Sector hoteler/Restauració/Turístic

ACTIVA MUTUA 2008

Garantitza l’assessorament a les empreses, l’assistència i la protecció dels treballadors.

AJUNTAMENT DE REUS

L’ajuntament de Reus és una administració local compromesa amb la seva ciutat i amb l’objectiu de fomentar l’activitat econòmica, la innovació i la creació d’ocupació, participa en la creació i dinamització del clúster TIC Catalunya sud.

ARSYS

Proveïdor europeu de serveis de Presència a Internet, Hosting Gestionat, Cloud Computing i Solucions d’Infraestructura TIC, que treballa amb les companyies líders de tecnologia i innovació a Europa. 

ASTREA LA INFOPISTA JURÍDICA, S.L.

Consultoria especialitzada en signatura electrònica i serveis de confiança digital, especialment enfocada en el compliment normatiu.

AVELLANA DIGITAL SL

Serveis d’internet. Disseny i desenvolupament d’aplicacions web i mòbil. Màrketing digital, cercadors i xarxes socials. Gestors de continguts, webs corporatives, comerç electrònic i tot tipus d’aplicacions online i a mida.

BASORA I BASORA

Agència de publicitat general i estudi creatiu, format per un equip amb llarga experiència professional. Les idees, la creativitat, les solucions efectives…, amb un tractament personalitzat sempre a la mida de cada projecte.

BLAU ADVISORS

Serveis de consultoria funcional i tecnològica en els àmbits de l’automatització de processos, el Business Intelligence i el desenvolupament de programari a mida.

CAMBRA DE COMERÇ DE REUS

Activitats d’organitzacions empresarials i patronals.

CONSULTORIA JURISA SL

Assessoria integral per a l’empresa. Les nostres àrees d’especialització son: Assessoria Fiscal, Comptable, Laboral, Jurídica, d’Inversions i mediació d’Assegurances.

COVENCO

Covenco compra, ven i lloga equips IBM, HP i altres marques premium.
Ofereix  DR, manteniment, CRM, virtualització, backup, recuperació de dades, alta disponibilitat i altres solucions per a complementar el nostre servei de hardware.

CTAIMA

Oferim solucions tecnològiques i serveis de consultoria per a les àrees de Qualitat, Medi Ambient, Seguretat Industrial i Prevenció de Riscos Laborals.

TARRAGONA DIGITAL

Diari digital. Notícies, actualitat, vídeos i última hora del Camp de Tarragona.

EPIC

Equipament i serveis informàtics, especialistes en Telefonia IP i desenvolupament de software a mida.

ESSI PROJECTS SA

Projectes de serveis en Consultoria estratègica i tecnològica, Anàlisi de dades, Integració, Formació oficial, Serveis Dedicats.

ETECNIC MOVILIDAD ELECTRICA SRL

Solució integral per la recàrrega de vehicles elèctrics. Les nostres àrees d’especialització son: Subministrament, instal·lació i projecte d’equips de recàrrega de vehicles elèctrics. Desenvolupament dels Software BackOffice per la seva gestió. Projectes de mobilitat elèctrica.

FORA LA CAIXETA

Agència de desenvolupament web, mòbil, estratègia digital i solució de Màrqueting online (Google Analytics, SEO, SEM, e-Mail Màrqueting, Xarxes socials, Embuts de conversió…).

FRESHLY COSMETICS

Productes de cosmètica natural detox, 100% lliure de tòxics. Productes creats a partir d’ingredients naturals oferint una experiència detox. La marca opera únicament pel canal online.

FUNDACIÓ TARRAGONA SMART MEDITERRANEAN CITY

Identificació, acompanyament, difusió i coordinació de projectes a la ciutat de Tarragona. Les nostres àrees d’especialització son: Aigua, mobilitat, energia, patrimoni i turisme, i salut.

FUNDACIÓ URV

Entitat creada per la Universitat Rovira i Virgili per promoure la relació entre la Universitat i la societat, amb la finalitat d’identificar i satisfer les necessitats de l’entorn socioeconòmic mitjançant la transferència de coneixements, la formació permanent i la innovació.

GRUPO CASTILLA

Grupo Castilla és líder en el desenvolupament i la implantació de solucions software de gestió del capital humà. Des de la seva creació al 1979, amb una base tecnològica, ha evolucionat en la gestió del coneixement fins convertir-se en partner de RRHH de més de 2.300 clients.

ICC BROADCAST

Venda d’equipament i serveis a empreses audiovisuals i portals d’internet.

IGS RESEACH

Automatització, programació i centralització d’ equips industrials… Investigació científica i tècnica amb disseny de prototips i establiment de producció. Empresa certificada per AENOR en I+D+i Investigació i Desenvolupament i Fabricació d’ electrònica industrial i civil

INSTRUMENTACIÓN Y COMPONENTES SA (INYCOM)

Desenvolupen solucions i serveis tecnològics d’un elevat valor afegit

INVELON TECHNOLOGIES

Invelon Technologies és una empresa tecnològica que desenvolupa solucions en realitat virtual i realitat augmentada. Acompanyem i guiem a l’empresa en el seu procés de digitalització assessorant en l’elecció de les millors solucions tecnològiques de maquinari i programari. 

MALLAFRÈ CONSULTORS, S.L.U.

Consultoria en Protecció de Dades i Privacitat.

MIRALL DIGITAL ESTRATÈGIA I COMUNICACIÓ

Agència de marketing, comunicació i estratègia a Reus i Barcelona. Disseny gràfic, disseny web, xarxes socials, audiovisual i creació de marques

MOVERTIS

Control i gestió de flotes GPS professional. Una plataforma potent, personalitzada i fàcil d’utilitzar. Estalvia costos i augmenta productivitat.

QUERCUS TECHNOLOGIES

La nostra missió és proporcionat solucions completes i tecnologicament avançades per a millorar la mobilitat i la seguretat en els aparcaments.

SEM TO WIN

Agència de marketing digital especialitzada en SEM. T’ajudem a crear la teva estratègia global per assolir els objectius marcats maximitzant el ROI.

SMARTWIN TARRACO

Consultoria de business intelligence. Convertim les teves dades en informes empresarials.

STUDIOGENESIS

Empresa de disseny i desenvolupament web, comerç electrònic, desenvolupament d’aplicacions mòbils i màrqueting online que ofereix un ventall de serveis personalitzats segons les necessitats de cada client.

TECHNODAC

Empresa líder en el desenvolupament d’aplicacions móbils, botigues virtuals i pàgines web autogestionables a Tarragona.

TELEFONICA DE ESPAÑA S.A.U.

Oferim els mitjans per a facilitar la comunicació entre les persones, proporcionant la tecnologia més segura.

TELNET SISTEMAS 2008 S.L.

Telnet és una empresa de serveis, que centra la seva activitat en proveir a les empreses i organitzacions les solucions adequades per facilitar les seves telecomunicacions (transmissió a distancia de veu, dades i imatge).

TICNOVA

El major grup especialitzat en botigues de proximitat en informàtica i electrònica de consum d’Espanya. A través de diverses marques, Ticnova té una implantació a Espanya de més de 500 punts de venda que es caracteritzen per la seva proximitat, servei i qualitat.

T-SYSTEMS

Multinacional alemanya de serveis informàtics i de consultoria fundada l’octubre de 2000 pertanyent al grup alemany Deutsche Telekom. Opera en 27 països.

UNIÓN VIRTUALITY ESTUDIOS S.L.

Consultoria informàtica especialitzada en donar servei a empreses en les àrees de comunicacions i sistemes informàtics.

VIAJES PARA TI

Venda de viatges online (www.buscounchollo.com i www.esquiades.com)

VIEWNEXT

Empresa especialitzada en tecnologies de la informació amb una cobertura d’oficines i centres d’innovació tecnològica a Espanya i Portugal.

VOITIC

Operador de telecomunicacions amb solucions en veu sobre IP per a empreses i professionals. Comptem amb l’autorització i llicència per a poder actuar com a servei de telecomunicacions electròniques atorgada per la Comissió Nacional del Mercat i la Competència.

WHAT ABOUT TECHNOLOGIES

L’empresa forma part del Grup Izertis, una consultora tecnològica que facilita la transformació digital de les organitzacions mitjançant la implantació de solucions, serveis tecnològics i innovació.