El conseller Jordi Puigneró visita el Clúster Tic Catalunya Sud a Reus

El conseller Jordi Puigneró visita el Clúster Tic Catalunya Sud a Reus

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró ha visitat el clúster TIC Catalunya Sud, ubicat al Tecnoparc de Reus. Durant la seva visita ha explicat que ha vingut a escoltar els empresaris i les últimes novetats del sector per tal de «prendre el pols al territori, perquè després això és molt profitós de cara poder projectar aquest país a l’exterior i de cara a la captació de noves empreses, d’inversions i el talent en l’àmbit digital».

En aquest sentit, ha defensat que en qualsevol punt del territori es poden desenvolupar clústers empresarials. «Només requereix fibra òptica i, evidentment, tenir un ecosistema de talent proper, com universitats i en aquesta zona del país en tenim de molt importants i centres tecnològics», ha afegit.

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró visita el clúster TIC Catalunya Sud, ubicat al Tecnoparc de Reus

El conseller ha destacat que el clúster de Reus és un «referent» i que Catalunya és «un país viu, que està fent una aposta molt important per al desenvolupament d’aquest sector més enllà de la ciutat de Barcelona».

«L’Estat ha deixat de representar Catalunya atès que la vol liquidar»

Preguntat sobre la demanda de la candidata del PP a les eleccions espanyoles, Cayetana Álvarez de Toledo, en les que insta el jutge i el fiscal a citar a declarar al president Torra per la seva presumpta vinculació amb els CDR, Puigneró ha valorat que «determinats partits fan una política envers Catalunya». I és que pel conseller, els partits majoritaris d’aquest Estat i, el mateix Estat, «clarament ja no ens vinculen i el poble de Catalunya ja no se sent vinculat. L’estat ha deixat de representar a Catalunya, atès que és un Estat que vol liquidar a Catalunya», ha etzibat.

Puigneró també ha tancat files amb el president Quim Torra i ha considerat que li pertoca a ell decidir si compareix al Parlament de Catalunya per donar explicacions sobre la presumpta vinculació amb els CDRS. «Ens estem mal acostumant en aquest país que qualsevol notícia que no està contrastada, que són, a vegades, acusacions falses o de tots tipus, a veure’ns obligats permanentment a defensar-nos», ha subratllat.

 

Font: Diari Tarragona Digital.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *