El Ficommerce amplia fronteres i se celebrarà també a Barcelona aquest 2019

El Ficommerce amplia fronteres i se celebrarà també a Barcelona aquest 2019

El Clúster TIC ha firmat un acord de col·laboració amb Telefònica durant la Mobile World Congress | Consolidat ja a les comarques de Tarragona, inicia ara l’acció de projecció exterior com a referent territorial en l’àmbit tecnològic

El Ficommerce, la jornada enfocada al Marketing Digital que des de fa set anys  es celebra a la ciutat de Reus i s’ha convertit ja en un referent del sector, farà el salt a Barcelona aquest 2019.

Així es desprén de l’acord signat aquesta mateixa setmana entre els representants del Clúster TIC Catalunya Sud i Telefònica, en el marc de la Mobile World Congress, que es celebra a Barcelona aquesta setmana. L’acord preveu que el model de jornada formativa i experiencial del Ficommerce s’extrapoli també a la ciutat comtal, on es celebrarà una segona edició d’aquest certamen al mes de novembre, concretament el dia 11, a la Torre Telefonica, ubicada a la Diagonal. 

ESIC Barcelona, partner principal del Clúster

La Ficommerce Barcelona 2019 comptarà també amb la col·laboració de l’ESIC Businnes Marketing School, escola de negocis dirigida, a Catalunya, pel reusenc Eduard Prats i  un dels centres que ha esdevingut ‘partner’ principals del Clúster en diversos projectes.

A banda d’oferir un programa formatiu d’alta qualitat i especialització en una jornada similar a les que es realitzen a Reus, portar el Ficommerce a Barcelona «esdevé una  oportunitat d’or per al Clúster TIC Cat-Sud per tal de donar-se a conèixer allà i permetre al socis del clúster conèixer i aconseguir nous clients», en paraules de Gabriel Domènech, Manager del Clúster TIC. Prèviament, ja s’estan ultimant els detalls d’una primera edició del Ficommerce 2019 que es farà a Reus aquesta primavera. 

Divulgació dels avenços en matèria d”Smart Cities’

Tal i com ha explicat Pablo Mazón, president del Clúster TIC«L’acord rubricat amb Telefonica també servirà per desenvolupar un seguit d’accions i actes enfocats al desenvolupament, conscienciació i divulgació del concepte de les Smart Cities, amb especial interès en donar a conèixer el que s’està fent al territori en aquesta matèria»

Per altra banda, des del clúster tarragoní també esperen que l’acord serveixi per importat coneixement i noves metodologies de treballa d’altres territories a escala estatal i internacional. Per la seva banda, Bruno Vilarassau, Director de Serveis Digitals i Administracions Públiques de Telefonica Mediterrani, ha valorat molt positivament l’acord. 

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *