mesures covid 19 empreses cluster tic catalunya sud.

SECTOR MÈDIC

App Covid 19 Generalitat Catalunya.

T-Systems , ha desenvolupat l’aplicació de test de seguiment i vigilància de símptomes de coronavirus SARS-COV-2 de la Generalitat de Catalunya.   Descarrega’t l’app aquí

App We Doctor.

We doctor busca posar en contacte a qualsevol metge/sa amb qualsevol pacient independent de la seva ubicació geogràfica. Una plataforma de teleassistència mèdica online que permet evaluar la salut del pacient sense moures de casa. 

S’ofereix de forma gratuïta als hospitals i centres mèdics durant el Covid-19.

Impressió 3D de mascarates i elements respiradors.

L’empresa Intech 3D, està imprimint 3D diàriament 120 protectors i elements respiradors per hospitals i altres organismes. Han rebut aquest material: Hospital Arnau de Vilanova (LLeida), Fundació Astres Sindrome de Down, Supermercats Plusfresc, Prosegur.

Enllaç vídeo notícia publica a tv3 https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-migdia/empreses-i-particulars-imprimeixen-tubs-i-mascaretes-en-3d/video/6036557/

icon

ACCIONS PEL NEGOCI

Digitalizarse.es

Des de Studiogenesis volem ajudar a les empreses i professionals a digitalizar-se i per això, volem oferir-te el nostre coneixement i experiència de manera gratuïta en aquests moments difícils.  Com funciona ? .

 • Demana una hora online
 • Rebràs un correu online
 • Tindrem 1h gratuïta per parlar del teu futur.

Auditoria en màrqueting digital.

Winbia és una empresa especialista en màrqueting digital que s’encarrega de dissenyar conjuntament amb el client estratègies  per  poder-lo orientar cap a la consecució dels objectius. Amb la situació del Covid-19 ofereixen 1 hora d’auditoria gratuïta per poder trobar en quin estat es troba el client en el servei que més li convingui i aconsellar-lo a l’hora de prioritzar i treballar les seves campanyes de: 

 • Pay Per Click (PPC)
 • Analítica web (Google Analytics)
 • SEO

Geolocalització de flota de vehicles.

Movertis , una empresa de referencia al territori ofereix : Seguiment en temps real mitjançant app per a empreses del territori que previament no tinguin servei contractat i ho donin d’alta ara i amb un màxim de 3 mesos gratuïts mentres duri l’estat d’alerta.

Vuforia Chalk (Assistència remota amb realitat augmentada)

Vuforia Chack combina l’última tecnologia de Realitat Augmentada amb comunicacions a temps real per conectar un tècnic del sector amb un expert i resoldre el problema. És una eina fundamental i ara més que mai, ja que permet ajudar als treballadors amb instruccions i guies en temps real  sense haver-hi der ser físicament.

Accés totalment gratuït fins al 30 de juny. 

App Market Place "Del Mercat a Casa"

Una app creada perquè tots els petits comerços que fins a dia d’avui no havien pensat en poder vendre online tinguin una plataforma fàcil i intuitiva de poder fer servir. 

Des de Grupo Castilla, ara i sempre, cuidant el valor de les persones

Per tal de garantir el teletreball i una millor seguretat de les dades, posem a disposició les nostres solucions de gestió de RRHH i nòmina al núvol, de forma totalment gratuïta durant 3 mesos. Així com una solució per tal d’assegurar el registre de la jornada dels treballadors via geolocalització i 500 signatures digitals sense cost per signar documents amb plena validesa jurídica, agilitzant tràmits i sense necessitat de desplaçament.

 

kit realitat augmentada Try & Buy (prova'l durant 15 dies de forma gratuïta)

Encara no coneixes les possibilitats de la realitat virtual pel teu negoci ? a Invelon som distribuïdors oficials d’Hp i ara t’oferim la possibilitat que durant 15 dies puguis provar totes les ventatges que presenta aquest sistema. 

 

ConfinApp Generalitat de Catalunya.

ConfinApp és una aplicació d’acompanyament i la porta d’entrada a tota la informació i serveis que el Govern de Catalunya posa a disposició de la ciutadania, autònoms i empreses durant i després del confinament. Està disponible al web confinapp.cat i a les botigues d’aplicacions de Google i Apple

Servei Gratuït per a totes les PIMES i Autònoms de Catalunya durant el Covid-19.

 • Alta, i instal·lació i migració de dades gratuïta, amb un potent sistema de copies de seguretat inclòs. Gratuït
 • Suport TI help Desk Gratuït
 • Costos d'enviament del producte. Gratuït
 • Per accedir a l'oferta enviar un correu a: empresas@ticnova.org
 • 977 30 91 83

Assessoria en el procés de Transformació digital de la teva empresa.

Des de Technodac t’oferim la possibilitat de poder rebre assessoria gratuïta i sense cap compromís, per tal de poder ajudar el teu negoci en aquests moments tan difícils. T’ajudem a trobar la millor solució per poder transformar digitalment el teu negoci i així adaptar-te al present, per poder sortir-ne reforçat i afrontar el millor el futur.

Solucions en màrqueting digital en moments de crisi.

Impulsa el teu negoci empreses, "covid-19"

Avellana Digital és una empresa que ofereix solucions web a mesura , disseny i programació de pàgines web, comerç electrònic, màrqueting i posicionament web. Ens aquest moment us podem oferir: 

 • Reunió online per conèixer les necessitats. Gratuït
 • Revisió i anàlisi de la seva presència online i possibles millores. Gratuït
 • Document de millores proposades. Gratuït
 • Descompte del 20% sobre el pressupost (si venen referenciats per TICSUD.)

Les ventatges de la telefonia IP i serveis al núvol en un moment de crisi.

Citra és una companyia especialitzada en l’integració de solucions informàtiques, telefonia Voip i consultoria enfocada a les Pimes. 

 • Consultoria gratuïta en Telefonia Voip i serveis als núvol amb l'objectiu de facilitar la deslocalització i estalvi en costos a les empreses.

Descomptes per a totes les PIMES i Autònoms de Catalunya durant el covid-19.

 • Lloguer de portàtils
 • Escriptoris virtuals.
 • VPN
 • Servidors al núvol.
 • Copies de seguretat.
 • Office 365.
 • G-Suite.
 • File & Share beDrive.
 • Per accedir a l'oferta enviar un correu a : empresas@ticnova.org
 • 977 30 91 83
iconomuseo

ACCIONS PER SECTOR CULTURA

En època de confinament obrim la cultura.

Responent a la necessitat de les persones de viure aquesta situació de confinament amb major benestar, considerem que la fotografia 360º és un mitjà molt pertinent pel seu realisme i impacte visual a l’hora d’obrir espais de gran valor que actualment no poden ser visitats. MEROPS 360º ofereix un servei prioritari perquè els Museus, Cases històriques… puguin mantenir les portes obertes de forma virtual.

Oferim consultoria gratuïta a museus, cases històriques i altres equipament culturals. 

ACCIONS PER LA CIUTADANIA

Certificat autoresponsable de desplaçament en el marc de l'estat d'alarma per la crisi sanitària per la Covid-19.

S’ha elaborat un model de declaració autoresponsable per facillitar als ciutadans i els agents de policia la comprovació que un desplaçament determinat corresponen a una activitat autoritzada, en el marc del Pla d’actuació del PROCICAT per malalties emergents activat en fase d’emergència-1. El formulari va rebre 200.000 altes en un sol dia