Sergi Novo s’incorpora al TIC Sud com a Clúster Mànager

Sergi Novo s’incorpora al TIC Sud com a Clúster Mànager

El Clúster TIC Catalunya Sud encara el nou curs renovant l’equip de gestió per donar un impuls a l’entitat en un any de creixement i objectius ambiciosos.

 El Clúster TIC Catalunya Sud reforça la seva estructura amb la incorporació del reusenc Sergi Novo com a nou Clúster Mànager a partir d’aquest mes d’octubre. Sergi Novo compta amb una àmplia experiència en l’Administració Pública i l’empresa privada. Havent treballat com a Consultor de Comerç Internacional, Atracció d’Inversions i Innovació a l’oficina d’Acció a Londres, Sales Manager a una start-up tech i Responsable de Digitalització. Tot plegat contribuirà a enfortir i impulsar l’estratègia i el paper del TIC Sud en un moment de creixement, noves oportunitats i projectes ambiciosos.

El fins ara Clúster Mànager, Gabriel Domènech, ha tancat la seva etapa al TIC Sud per emprendre un nou repte personal i professional en el qual li desitgem tots els encerts.

El Clúster TIC Catalunya Sud, que compta actualment amb un seixantena d’empreses i institucions associades, encara el futur amb la vista posada en nous reptes i projectes. El nou equip treballa ja intensament per continuar aportant valor a tots els membres del TIC Sud i al territori amb l’objectiu de convertir Tarragona en referència dins el sector tecnològic.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *