Una desena d’empreses tecnològiques participen al primer programa d’atracció de talent impulsat pel TIC Sud

Una desena d’empreses tecnològiques participen al primer programa d’atracció de talent impulsat pel TIC Sud

S’han superat la vuitantena d’entrevistes a possibles candidats i candidates per cobrir posicions a empreses tecnològiques del territori. La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el TIC Sud i l’escola de negocis Nuclio Digital School i suposa una nova via per vehicular la necessitat de captació de professionals del sector tecnològic del territori.

El Clúster TIC Catalunya Sud ha posat en marxa un nou programa de captació de talent per donar resposta a la necessitat de les empreses associades de trobar perfils digitals concrets per ampliar i completar els seus equips. El programa s’ha dut a terme en col·laboració amb l’escola de negocis Nuclio Digital School, membre també del TIC Sud i especialitzada en la formació tecnològica i digital.

El primer Talent Attraction Programme ha permès que una desena d’empreses tecnològiques del territori que formen part del Clúster presentin els seus projectes i vacants disponibles. Des de Nuclio Digital School s’ha fet una selecció dels perfils adients per cada candidatura i s’han concertat trobades individuals. La primera edició del programa de captació de talent del Clúster TIC Catalunya Sud i Nuclio Digital School ha tingut una molt bona acollida per part dels i les participants i s’han superat la vuitantena d’entrevistes personals.

Aquest nou format ha permès a les empreses del TIC Sud dirigir les seves peticions de manera directa a un espai amb perfils tecnològics i digitals especialitzats, així com focalitzar les entrevistes en aquells candidats i candidates amb un perfil més ajustat a les necessitats del lloc de treball. Els perfils demandats en aquesta ocasió han estat els de professionals en User Experience i User Interface Design, Data Science, Digital Product Management, Ciberseguretat, Digital Traffic Management i Full Stack Development.

El Clúster Mànager del TIC Sud, Sergi Novo, ha valorat molt positivament el resultat de la primera edició del programa i ha remarcat que “des del Clúster seguirem impulsant projectes que contribueixin a connectar a les empreses amb el talent digital”. “És un fet que les empreses tecnològiques del territori necessiten personal qualificat per seguir creixent i per això treballem en el reforç de la formació però també en la captació de talent arreu”, ha afegit.

Davant la bona acollida de la iniciativa, el TIC Sud i Nuclio Digital School estan valorant ja programar-ne una nova edició.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *